Zeiljacht huren

U zocht op zeiljacht huren? Zeiljacht huren - Lady Victoria Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Uniek in haar soort werd zeiljacht Lady Victoria in 1978 gedoopt onder haar naam, “Kuan Yin Lady Victoria” en zeilde zij in december van datzelfde jaar de eerste keer uit. Lady Victoria is een one off Singapore Clipper met een romp van Iroko hout en een opbouw uit Birmees teak hout en was het eerste houten zeiljacht gebouwd in Singapore met aluminium masten.

Zeiljacht huren voor op het IJsselmeer of de Waddenzee?

Zeiljacht Lady Victoria biedt meerdere mogelijkheden. Tot de mogelijkheden behoren o.a. een boottocht Enkhuizen, dagtocht Amsterdam, varen op het IJsselmeer, maar ook meerdaagse zeiltochten naar de Waddenzee, naar Noorwegen en de oversteek naar Engeland. Uiteraard zijn onze schippers graag bereid om met u een zeiltocht samen te stellen die geheel naar uw wens is. Zeiltochten met Lady Victoria zijn zogenaamde “crewed charters”, de bemanning van Lady Victoria wordt gevormd door twee zeer ervaren oud marine medewerkers. Zelf actief het roer in handen nemen behoort ook tot de mogelijkheden.

Zeiljacht huren? Vanuit de haven van Enkhuizen is Lady Victoria de afgelopen jaren niet alleen ingezet voor zeiltochten op het IJsselmeer, maar ook voor de oversteek naar Engeland, tochten naar Noorwegen en naar de Finse Golf.

Voor vragen, reserveringen of opmerkingen gebruikt u ons contactformulier.
Alvast bedankt voor uw interesse.